Thursday, 29 September 2011

bestt kawan dengan tetek nehh ,, mwehehhe ,, sebab die baik ohh , dah lha cantik ,, perhh ,, rasaa ak meet die tapi malu nak cakap .. mwahahahha .. ilappiuu tetek ,, pepek ,, bontott ... she is atool ketial macham ... hahaha #jk :)
BINIBINI KU GENGSTER ,, best ohhh ,, lawokk ,, lagi best dapat meet someone ,, mweheheh .. :) .. #sukasuka :)

Thursday, 1 September 2011

#beraya :))

ingat kan dah raya rumah kawan kakak aku ,, tros blik ,, pastuhhh kawan kakak aku ajak pgy tngok HANTU BONCENG .. #beshceritatuh :))) .. #lawaksangatsangat :)))

#berayaaaa :)))

raya petama ingat tak nak pegy umah makcik kat kampung ,, lash minit baru rancang ,, dengan segeranya siap bagai ,, harituh lha aku pkai tudung sebab pk macam tak elok plak kalau semua pkai tudung ,, aq tak pkai ,, buat pengetahuan semua ,, aq pkai tudung saja2 ,, bukan sebab feshion ,,, :)))

Friday, 5 August 2011

tak habishabis tahu gadoh ja .. boring tahu tak ? dah tahu aquh tak ada kridit baru terhegeh2 nak text aq panjangpanjag ,, nak soh aq nagis gun ko punya text 2 kehh ?? tak kan lha kan ,, haha ,, sampai sinie jah kod , byehbyeh ...

Tuesday, 2 August 2011

Haihhh ..

apa masalha ko pon aq tak tahu lha paria ,, aq dah cukup hormat ko sebagai kawan ,, tapi ko buat taek ,, ko cakap kad die aq minx hadiah kad orang ,, weh tolong lha ,, ko ingat aq batak sangat ke hadiah daripada orang yag ko cakap 2 ,, sikit po tak heran lha wehh ,, ko nak malu kan aq dalam FB pesilakan ,, pk ko dah cukup bgos keh BODOH !! ingat bufday aq hari nie aq hapy ,, tapy sebab ko aq betol2 tak ada mood ..
SAKAI MAKRUF !! neh lha keling 2 !!!