Friday, 22 July 2011

fucker !!!
cukup baek lha aq nak cita pasal ko kad blog .. daripada ko tak reti nak guna blog ,, kecohh ,, erabaai punya perompwan ,.. selekeh btol ,, pegy duduk dalam hutan lha ,, belagak macam jutawan ja ,, CELAKA !!!!

Thursday, 21 July 2011

jyeahhh

nehh dylahh ,, die kan coup kan senyap2 ,, tadi die kongsi air kan ngun kan ,,, adalah ,, HAHA .. tak tahu knp die dah dua hari tak makan ,, mybe ,, die tak sehat kot kan ,, if tak ada duet ,, boleh pinjam kad aq ,, tapaya mlu2 oke dylhaa .. HAHA

jyeahhhh

nehh atiqahh ,, dulu kitaorang paggil dea sotong ,, sebab kan ,, adalah ,, tak bekk buruk kan orng ,, soo sekarang sapa yang pggl die sotong aq marah ,, termasuk kakak aq ,, HAHA ,, tadi kan die neh menganjing ngun aq ,, lash2 dapat musibah ,, PADANMUKA KO !!!! puihhh ...
nama die SITI NUR KHODIJAH BINTI MEHAT@AZMI ,, juz call he OLY ,, oly terimakasih tao update pasal aq kad ko punya blockk ,, sayang+bengang ngun ko .. HAHA ,, sebelah die NUR FARAH LIYANA ,, die cantekk ,, die tak sombong ,, kedeng ja die nehhh ,, jelez tgok die harituhh .. HAHA <3 ... yang pendek oly ,, yang tinggi paya ...

Monday, 18 July 2011

RINDU ..

aq rindu ko sangat ,, tapi aq tak tahu nak ckap mcm mana ,, sorry ehh ,, tapi ko tak paham kod .. malas nak ckp bnyak ,, nnty banjir plak rumah aq ,, HAHA .. :(((

DZUl ...

18/7

puihh ,, ko mmg mcm pfft dohh ,, kawan ko dah buad taek ngun ko ,, ko still nak letak picca dia .. SUMPAH aq bengang ngun ko ,, ko pk dia bgus lha ,, wehh boleh angkad kaki n blah lha ,, puihh ,, ko bangga lha ngun die ,, die buad taek lgi ngun ko ,, jgn pernah carikk aq ... 3F !!!!

Friday, 15 July 2011

bye kualalumpur

hari nehh kan nak saya kan nak pegy perlis ,, dengan kan ,, pakwa saya ,, HAHA ..
BYEBYE KUALALUMPUR

Saturday, 2 July 2011

PFFTT ..

macam pfft ja ohh ,, bukan nak bekira ... tapi kadang2 sket hati ohh ,, aq dha buad semua pon ,, orangg  tetap kata aq PEMALAS ,, pdahal tdi aq dha msk ,, TERIMAKASIH pon tak ada ,, pas2 biakan je lidi 2 ,, ingat aq macayy dia apa ,, dha air pon suruhh anak buahh aq ambil kann ,, dha anak buah aq ambil kan ,, die boleh tak nak angkat botol air 2 ,, punya lha pemalass ,, dha lhaa ceritaa nakk besar ja ,, macam lha pandai sgt ,, hari2 nak cakap perkataan BODOH kat aq ,, orang laen kebanyakkan abg2 dieorang baekk ja ,, walau pon dapat abang lembut skali pon janji abg kowank bkn macam abg aq !!! abg dieorg nak begurau ngun kownk ,, nak gadoh2 manja ngun kowank ,, tapi aq ,, alahai ....

CEMBURU !!

aq cemburu bile tgok femeli orang laen gembira ja ,, : ( ,,, kadang2 aq rasa nak dapat famili macam 2 ,, tapi ... aq asyk dipersalahkan ,, alahai ,, tak payahh lha jelezz BELLA !!!! mungkin satu hari nanti famili aq akan tunjuk kasih sayang downk ...

Friday, 1 July 2011

1murid 1sukan 1malaysia ..

  1. tadi ada larian 1murid 1sukan 1malaysia ,, haha  ,, btwyy takk menang pon ,, alahaiii ,, saya sekejap lari ,, kejap jalan ,, penat ohh ,, kawan2 aq suma semangat lari ,, HAHA ,, :) :) :) .. 

G-SHOCK ...

sekang aq cari G-SHOCK .. cari yang orii ,, tak kesah lha berapa harga ,, but bukan untok aq ,, aq tak tahu kedai nya dekat mana ,, dha cuba cari ,, tapi kebanyakkan
RM25 ,, mana orii ,, alahaiii susahnyaaa ... : (

SAYANGSAYANG

hari nehh ko tak text aq pon ,, aq suruh call ko tak call ,, : ) ,, aq tahu ko demam ,, but takan tak boeh mcz aq langsong ,, dha lha tak datang schh ,, alahaiii ,, tak kesah lha kan semua 2 ,, <3 ,,,